Sovellus

 

 

Jos olet tyytyväinen puhelinliittymääsi, sähkösopimukseesi ja niin edelleen, etkä tahdo ryhtyä minkään järjestön kuukausilahjoittajaksi, pue Feissaussuoja kesätakinliepeseen tai laukun hihnaan. Se kertoo feissaajille, että haluat olla rauhassa.

 

Haluaisitko vain kävellä rauhassa? Kaupungit ovat upeita paikkoja. Mikä olisikaan hienompaa, kuin kulkea ihmisten parissa, löytää mitä tarvitsee ja tavata uusia tuttavuuksia ja vanhoja ystäviä.

 

Mutta joskus kaupungissa kulkeminen voi tuntua raskaalta. Toisinaan jokainen meistä haluaisi vain kuljeskella omissa ajatuksissaan, ilman että kukaan tulee juttelemaan. Kuinka kertoa ystävällisesti heille, joiden työ tai kutsumus on puhuttaa ohikulkijoita, ettei ole juuri nyt juttutuulella?

 

Feissaussuoja on modernin ihmisen tapa kommunikoida. Sen kantaja pyytää muita kunnioittamaan hänen henkilökohtaista tilaansa - ja kunnioittaa itse muiden rauhaa.

 

Feissaussuoja painaa vain muutaman gramman, mutta on näkyvä ja helposti tunnistettava. Sitä on helppo pitää, kun tahtoo olla ihmisten keskellä ja kuitenkin omassa rauhassaan. Ja se on kätevä laittaa taskuun, kun feissareiden kanssa jutteleminen tuntuu taas kiinnostavalta.

 

Kaikille Suomen järjestöille, jotka käyttävät feissareita, on kerrottu Feissaussuojasta ja selitetty sen olevan tapa sanoa “Ei kiitos” feissareille, ilman sanoja. Samoin kaikkia Suomen poliittisia puolueita on ohjeistettu neuvomaan kaikille heidän ehdokkailleen, etteivät he lähestyisi Feissaussuojan käyttäjiä vaalimateriaaleineen.

 

Feissaussuoja on vähän kuten Ei mainoksia kiitos -lappu postilaatikossa. Tai telemarkkinointikielto puhelimessa.

 

Kaupungit ovat miellyttäviä paikkoja viettää aikaa vain niin kauan, kun me kaikki toimimme toisiamme arvostaen. Meidän täytyy kunnioittaa toistemme tilaa ja rauhaa; antaa toisillemme mahdollisuus nauttia päivästä omalla tavallamme - ja kunnioittaa signaalia siitä, haluaako toinen juttuseuraa vai ei.

 

Yhteiselo perustuu kommunikaatioon. Feissaussuoja on uuden ajan kommunikaation väline.

 

PS: Työskenteletkö itse jonkin järjestön tai yrityksen feissarina? Hienoa, teet arvokasta ja tuottavaa työtä! Työnantajaasi on pyydetty kertomaan sinulle siitä, miten Feissaussuoja tekee työstäsi helpompaa. Sinun on helppo tunnistaa isostakin väenjoukosta yhdellä vilkaisulla Feissaussuojan käyttäjät ja tiedät, etteivät he ole potentiaalisia asiakkaita. Voit siis säästää aikasi ja energiasi muille ohikulkijoille.

 

Olemme myös keskustelleet Feissaussuojasta ja feissaamisesta suomalaisten mielenterveysalan toimijoiden kanssa. He pitävät tärkeänä, että mielenterveystoipujilla on mahdollisuus kulkea julkisella paikalla ja hallita sitä, kenen kanssa ryhtyvät keskustelemaan. Kunnioitathan siis heidän toivomustaan ja kerrot Feissaussuojasta myös kollegoillesi, jotta he osaavat tulkita Feissaussuojan viestin oikein. Suuri kiitos teille jokaiselle, jatketaan yhteistyötä!

 

Lue mitä Luomulaakso kirjoittaa Feissaussuojasta erityislapsiperheen arjessa https://luomulaakso.fi/feissaussuojasta-tuli-osa-arkea/

Tuotteemme ovat saatavilla myös kuopio-shop-verkkokaupassa https://kuopio.shop/feissaussuoja

Blogistamme voit lukea pidempiä tekstejä, joissa pohdimme, kuinka kaupunkikulttuuria voi muuttaa sosiaalisten rintamerkkien avulla https://feissaussuoja.blogspot.com/ 

 


Uusi Feissaussuoja TERVEYS 2020

NYT KANNATTAA PITÄÄ RIITTÄVÄ ETÄISYYS KANSSAIHMISIIN.

TERVEYS 2020 viestittää vastaantulijoille, ettei rintamerkin käyttäjä tahdo kätellä. Hän kantaa vastuunsa omasta ja muiden terveydestä, eikä ota turhaa riskiä taudinaiheuttajien levittämisestä. TERVEYS 2020 -rintamerkkiä käyttämällä vältytään kiusallisilta tilanteilta, kun tervehditään sanallisesti ja hymyillen, ilman fyysistä kontaktia.

3,90

Uusi TURVAVÄLI 2020

Käytännöllinen ratkaisu muistuttamaan riittävän turvavälin pitämisestä. Arkisessa asioinnissa toiset voivat tulla ajattelemattomuuttaan liian lähelle. TURVAVÄLI 2020 -rintamerkki viestii selkeästi, että turvaväli on epidemia-aikana syytä säilyttää.

4,90

Uusi TERVEYS 2020 ja TURVAVÄLI 2020 (Ilmaiset postikulut!)

Tilaa sekä TERVEYS 2020 - että TURVAVÄLI 2020 -rintamerkit kätevästi samassa paketissa - saat toimituksen maksutta! 

7,90

Feissaussuoja REILUUS

Feissaussuoja REILUUS symbolisoi yhteisen tilan jakamista. REILUUS kuvastaa sitä, kuinka ihmiset liittyvät vapaaehtoisesti yhteen ja ottavat toisensa huomioon, jolloin he voivat toimia yhdessä ja tukea toisiaan. Feissaussuoja REILUUS on kansainvälisen tason graafikon ideoima ja suunnittelema. Feissaussuoja viestii ympäristölle, ettei sen kantaja nyt halua keskustella järjestöjen tai puolueiden feissareiden kanssa.

3,90

Feissaussuoja JALOUS

Feissaussuoja JALOUS on saanut inspiraationsa ystävistä, jotka kerääntyvät yhteisen tavoitteen ympärille. JALOUS muistuttaa ihmisen parhaista puolista, siitä kuinka hän on valmis toimimaan toisten hyväksi ja saa vastineeksi tukea sitä tarvitessaan. Feissaussuoja JALOUS  on kansainvälisen tason graafikon ideoima ja suunnittelema. Feissaussuoja viestii ympäristölle, ettei sen kantaja nyt halua keskustella järjestöjen tai puolueiden feissareiden kanssa.

4,90

REILUUS ja JALOUS (ilmaiset postikulut)

Haluatko vaihdella Feissaussuojaa päivän fiiliksen mukaan? Tilaamalla molemmat (Feissaussuoja REILUUS ja Feissaussuoja JALOUS) saat ne parempaan yhteishintaan. Tämän lisäksi saat pakettisi ilman postikuluja!

7,90

Håll avstånd -rintamerkki

Suosittu turvavälistä muistuttava rintamerkki on nyt saatavilla myös ruotsin kielellä!

4,90
Powered by Powered by